Jouw GPS – Op Maat

Er is een positief reisadvies afgegeven voor een innerlijke groeireis in de binnenwereld.

Deze reis brengt je dichter bij jouw bron, zodat je moeiteloos jouw essentie kunt gaan leven.

Onderweg doe je tien havens aan, waar je met tien creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte oefeningen de thema’s gegrond, veilig, autonoom, leef, onschuldig, vrij, open, compassie, zelfexpressie en thuis onderzoekt en uitwerkt.  Alle oefeningen staan online en zijn 24/7 beschikbaar voor jou. De oefeningen zijn helder beschreven en daar waar van toepassing zijn film- en/of geluidsbestanden toegevoegd. Zo komen er in een jaar 100 inspiratie- en hulpbronnen ter beschikking.

Het volgen van deze weg, maakt dat jij jouw reisdoel bereikt. Jij bepaalt zelf de vertrekdatum en reist in jouw eigen tempo.

Om de oefeningen op een dieper niveau te ervaren en doorgronden, kun je desgewenst de remedieset “Op Adem Thuiskomen” aan jouw reisbagage toevoegen.

Loop je toch even vast of wil je op een van de thema’s dieper ingaan, dan kun je op jouw moment in het traject gebruik maken van vijf uur individuele coaching en de reisbegeleiding gegeven door Nienke Binkhorst.

Wil je eerst een idee krijgen waar je ja tegen gaat zeggen? Doe dan het (gratis) Voorproefje.

Welke keuzes je ook maakt; één ding is zeker:

P.S. Je wordt Thuis gebracht

 

 

 

Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun (online)-vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Jij bepaalt zelf of en wanneer je de oefeningen doet.

De oefeningen voor Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef en Onschuldig staan al online. De andere oefeningen komen de eerste helft van 2021 op het web volgens de onderstaande planning:

februari 2021 (vrij)
maart 2021 (open)
april 2021 (compassie)
mei 2021 (zelf-expressie)
juni 2021 (thuis)

Zo komen er in een jaar tijd 100 systemische, energetische, creatieve, lichaamsgerichte (adem)oefeningen beschikbaar die jou helpen om authentiek te zijn en bij jezelf thuis te komen.

De oefeningen die bij dit programma horen doe je vanuit een eigen gekozen plek op jouw eigen moment. De oefeningen zijn 24/7 online beschikbaar.

Jij bepaalt zelf  in welke vorm je de 5 uur individuele coaching wil ontvangen. Dit kan in het Bolwerk in Amersfoort, via Zoom, Skype, telefoon of in overleg op een andere locatie.

De kosten bedragen € 575 incl. BTW voor een jaar. Dit bedrag geldt voor de beschikbaarheid van de online-oefeningen en 5 uur individuele coaching. Dit bedrag is exclusief eventuele vervoerskosten, de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“ en de geplastificeerde energietekeningen.

De remedieset "Op Adem Thuis Komen" bestaande uit 10 energietekeningen bijbehorende energetische teksten en intentiedragers kan door deelnemers aan deze online-zelfstudiereis voor € 55 in plaats van € 75 incl. BTW, excl. verzendkosten afgenomen worden.

Bij inschrijving ontvang je kortingscodes die je kunt gebruiken in de webshop.