Jouw GPS – Web

Soms voel je dat je toe bent aan nieuwe, persoonlijke ontwikkelingen in jouw leven, maar heb je geen tijd en/of zin om daar extern een cursus voor te gaan volgen of een andere vorm van begeleiding te zoeken.

Wellicht is dan het programma  “Jouw GPS – Web” iets voor jou. Het is een uit 10 etappes bestaande Innerlijke Reis waarbij je op zoek gaat naar jouw essentie en authenticiteit. De reis gaat van Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef via Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie naar Thuis.

Door per thema 10 online creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte oefeningen te doen op een moment dat het jou uitkomt, werk je aan jezelf. De oefeningen zijn helder beschreven en daar waar van toepassing voorzien van film- en/of geluidsbestanden. Zo komen er in een jaar 100 inspiratie- en hulpbronnen ter beschikking.

Zodra je je hebt ingeschreven voor deze reis ontvang je inloggegevens, die je 24/7 toegang geven tot de webomgeving waar de oefeningendatabank is gepubliceerd.

Je doet inzichten op, ontdoet je van belemmeringen en blokkades met het uiteindelijke doel om “In jezelf thuis te komen”. De energieën van de remedieset “Op Adem Thuis Komen” lopen als een rode draad door dit programma. Zij zullen op afstand jou ondersteuning geven. Wil je deze hulpbronnen intenser ervaren en gebruiken, dan kan je ook besluiten om deze intentiedragers toe te voegen aan jouw reisbagage.

Mocht je onderweg toch even de weg kwijt zijn… Dan ben je welkom om contact met me op te nemen om samen te onderzoeken welke aanvullende vorm van individuele coaching behulpzaam zou kunnen zijn. Dit kan via mail, telefoon, zoom of op locatie.

Wil je een idee krijgen waar je ja tegen gaat zeggen? Doe dan het (gratis) Voorproefje.

P.S. Je wordt Thuis gebracht!

Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun (online)-vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Jij bepaalt zelf of en wanneer je de oefeningen doet.

De oefeningen van Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef en Onschuldig staan al online.

De overige thema's komen in de eerste helft van 2021 ter beschikking. De planning hiervoor is als volgt:

10 februari 2021 (vrij)
10 maart 2021 (open)
10 april 2021 (compassie)
10 mei 2021 (zelf-expressie)
10 juni 2021 (thuis)

Zo komen er in een jaar tijd 100 systemische, energetische, creatieve, lichaamsgerichte (adem)oefeningen beschikbaar die jou helpen om authentiek te zijn en bij jezelf thuis te komen.

Je volgt dit programma vanuit jouw eigen huis op jouw eigen moment. De oefeningen zijn 24/7 online beschikbaar.

De kosten bedragen € 175 incl. BTW voor een jaar. Dit bedrag geldt voor de beschikbaarheid van de online-oefeningen.

Als je het leuk vindt dat kun je in de reiswinkel nog wat ondersteunende artikelen aanschaffen voor onderweg zoals de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“,  een stenenset en geplastificeerde energietekeningen. Deze geven extra diepgang aan je reis. Echter ook zonder deze attributen zul je een waardevolle tocht kunnen maken.

Mocht je in deze periode van 1 jaar zelfstudie onderweg toch wat extra begeleiding nodig hebben, dan geldt een gereduceerd coachtarief van € 90 incl. BTW per uur. Ook is een strippenkaart van 5 uur mogelijk. Deze kost  €440 incl. BTW

De remedieset "Op Adem Thuis Komen" bestaand uit 10 energietekeningen bijbehorende energetische teksten en intentiedragers kan door deelnemers aan deze online-zelfstudiereis voor € 55 in plaats van € 75 incl. BTW, excl. verzendkosten afgenomen worden.

Bij inschrijving ontvang je kortingscodes die je kunt gebruiken in de webshop.