P.S. Je wordt Thuis gebracht – Zelfstudie-Online

Soms voel je dat je toe bent aan nieuwe, persoonlijke ontwikkelingen in jouw leven, maar heb je geen tijd en/of zin om daar extern een cursus voor te gaan volgen of een andere vorm van begeleiding te zoeken.

Wellicht is dan het programma  “P.S. Je wordt Thuis gebracht- zelfstudie-online” iets voor jou. Het is een uit 10 etappes bestaande Innerlijke Reis waarbij je op zoek gaat naar jouw essentie en authenticiteit. De reis gaat van Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef via Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie naar Thuis.

Door per thema 10 online creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte oefeningen te doen op een moment dat het jou uitkomt, werk je aan jezelf. De oefeningen zijn helder beschreven en daar waar van toepassing zijn film- en/of geluidsbestanden toegevoegd. Zo komen er in een jaar 100 inspiratie- en hulpbronnen ter beschikking.

Je doet inzichten op, ontdoet je van belemmeringen en blokkades met het uiteindelijke doel om “In jezelf thuis te komen”. De energieën van de remedieset “Op Adem Thuis Komen” lopen als een rode draad door dit programma. Zij zullen op afstand jou ondersteuning geven. Wil je deze hulpbronnen intenser ervaren en gebruiken, dan kan je ook besluiten om deze intentiedragers toe te voegen aan jouw reisbagage.

Mocht je onderweg toch even de weg kwijt zijn… Dan ben je welkom om contact met me op te nemen om samen te onderzoeken welke aanvullende vorm van individuele coaching behulpzaam zou kunnen zijn. Dit kan via mail, telefoon, zoom of op locatie.

Wil je een idee krijgen waar je ja tegen gaat zeggen? Doe dan het (gratis) Voorproefje.

 

Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun (online)-vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Jij bepaalt zelf of en wanneer je de oefeningen doet.

Iedere maand komen de oefeningen van een volgend thema beschikbaar. In 2020/2021 is de planning als volgt:

september 2020 (intenties formuleren en gegrond)
oktober 2020 (veilig)
november 2020 (autonoom)
december 2020 (leef)
januari 2020 (onschuldig)
februari 2021 (vrij)
maart 2021 (open)
april 2021 (compassie)
mei 2021 (zelf-expressie)
juni 2021 (thuis)

Zo komen er in een jaar tijd 100 systemische, energetische, creatieve, lichaamsgerichte (adem)oefeningen beschikbaar die jou helpen om authentiek te zijn en bij jezelf thuis te komen.

Je volgt dit programma vanuit jouw eigen huis op jouw eigen moment. De oefeningen zijn 24/7 online beschikbaar.

De kosten bedragen € 175 incl. BTW voor een jaar. Dit bedrag geldt voor de beschikbaarheid van de online-oefeningen. Dit is exclusief de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“, de geplastificeerde energietekeningen en coaching.

Mocht in deze periode van 1 jaar zelfstudie onderweg toch wat extra begeleiding nodig zijn, dan geldt een gereduceerd coachtarief van € 85 incl. BTW per uur. Ook is een strippenkaart van 5 uur mogelijk. Deze kost  €400 incl. BTW

De remedieset "Op Adem Thuis Komen" bestaand uit 10 energietekeningen bijbehorende energetische teksten en intentiedragers kan door deelnemers aan deze online-zelfstudiereis voor € 55 in plaats van € 75 incl. BTW, excl. verzendkosten afgenomen worden.

Bij inschrijving ontvang je kortingscodes die je kunt gebruiken in de webshop.