Jouw GPS – Live

Het jaarprogramma “Jouw GPS – Live” is een uit 10 etappes bestaande 10-daagse ontdekkingstocht naar wie je werkelijk bent en wat je ten diepste wil. Onderweg worden blokkades en belemmeringen opgeheven die realisatie van deze innerlijke verlangens in de weg staan waardoor je jouw essentie hervindt. Het uiteindelijke reisdoel is “In jezelf Thuiskomen”.

Circa een keer per maand komt het reisgezelschap in het Bolwerk in Amersfoort bijeen om met een groot scala aan systemische, energetische, lichaamsgerichte en ademoefeningen 10 thema’s nader te onderzoeken; te weten: Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef, Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-expressie en Thuis. De Innergy remedieset “Op Adem Thuis-Komen“ zal als een rode draad door het programma lopen.

Met deze hulpbronnen reis je op een verrassende, inzicht-gevende en transformerende manier door je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaan; een Innerlijke Reis die je niet snel zult vergeten.

P.S. Je wordt Thuis Gebracht!

Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Voor 2022 staan er nog geen nieuwe data gepland. Heb je interesse, laat het weten!

Het Bolwerk
Woestijgerweg 172
3817 SP Amersfoort
033-4451480

De kosten voor deze 10-daagse reis bedragen € 1250 incl. BTW voor particulieren en € 1275 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, 24/7 toegang Jouw GPS - Web (een online bibliotheek waar je per thema tien inzicht gevende en transformerende oefeningen treft die zo beschreven zijn dat je ze zelf kan doe) de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

Op basis van beschikbaarheid kunnen de workshopdagen ook los gevolgd worden. De prijs is dan € 195 per dag incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, excl. remedieset en excl. online zelfstudieprogramma. Wil je je inschrijven voor een paar specifieke dagen, laat het dan weten via het opmerkingenveld van het  inschrijfformulier.

Mocht onderweg individuele coaching nodig zijn, dan geldt een gereduceerd coachtarief van € 90 incl. BTW per uur. Ook is een strippenkaart van 5 uur mogelijk. Deze kost  €440 incl. BTW

In september 2021 start er weer een nieuwe Live-Reis. De data zijn:

  • 17 september 2021 (intenties formuleren en gegrond)
  • 15 oktober 2021 (veilig)
  • 26 november 2021 (autonoom)
  • 17 december 2021 (leef)
  • 21 januari 2022 (onschuld)
  • 18 februari 2022 (vrij)
  • 18 maart 2022 (open)
  • 15 april 2022 (compassie)
  • 13 mei 2022 (zelf-expressie)
  • 24 juni 2022 (thuis)