P.S. Je wordt Thuis gebracht – Live

Het jaarprogramma “P.S. Je wordt Thuis gebracht-Live” is een uit 10 etappes bestaande 10-daagse ontdekkingstocht naar wie je werkelijk bent en wat je ten diepste wil. Onderweg worden blokkades en belemmeringen opgeheven die realisatie van deze innerlijke verlangens in de weg staan waardoor je jouw essentie hervindt. Het uiteindelijke reisdoel is “In jezelf Thuiskomen”.

Op iedere 10e van de maand komt het reisgezelschap in het Bolwerk in Amersfoort bijeen om met een groot scala aan systemische, energetische, lichaamsgerichte en ademoefeningen 10 thema’s nader te onderzoeken; te weten: gegrond, veilig, autonoom, leef, onschuld, vrij, open, compassie, zelf-expressie en thuis. De Innergy remedieset “Op Adem Thuis-Komen“ zal als een rode draad door het programma lopen.

Met deze hulpbronnen reis je op een verrassende, inzicht-gevende en transformerende manier door je fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaan; een Innerlijke Reis die je niet snel zult vergeten.

Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

  • 5 maart 2021 (intenties formuleren en gegrond)
  • 26 maart 2021 (veilig)
  • 23 april 2021 (autonoom)
  • 28 mei 2021 (leef)
  • 18 juni 2021 (onschuld)
  • 9 juli 2021 (vrij)
  • 10 september 2021 (open)
  • 1 oktober 2021 (compassie)
  • 5 november 2021 (zelf-expressie)
  • 3 december 2021 (thuis)

Tijden: 10.00 - 17.00

 

Het Bolwerk
Woestijgerweg 172
3817 SP Amersfoort
033-4451480

De kosten voor deze 10-daagse reis bedragen € 1250 incl. BTW voor particulieren en € 1250 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, toegang tot het online zelfstudieprogramma en de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

Op basis van beschikbaarheid kunnen de workshopdagen ook los gevolgd worden. De prijs is dan € 195 per dag incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, excl. remedieset en excl. online zelfstudieprogramma. Wil je je inschrijven voor een paar specifieke dagen, laat het dan weten via het opmerkingenveld van het  inschrijfformulier.

Mocht onderweg individuele coaching nodig zijn, dan geldt een gereduceerd coachtarief van € 85 incl. BTW per uur. Ook is een strippenkaart van 5 uur mogelijk. Deze kost  €400 incl. BTW